dimecres, 24 de maig del 2017

Cursos d'informàtica gratuïts JUNY 2017 Biblioteca Carles Rahola de Girona

Aquest mes de juny s'inicia un nou període de cursos d'informàtica gratuïts a la biblioteca Carles Rahola de Girona. Aquests cursos es centren en explicar les tecnologies de la informació i la comunicació a tothom qui hi estigui interessat.

Els cursos són en format de càpsula i es troben dividits en 3 nivells, els bàsics, els de nivell mig i cursos avançats, segons el coneixement de cada usuari.


Novetats mes de juny

Les principals novetats per aquest mes de juny són els cursos de Correu electrònic 2, el d'aprendre a editar i crear articles a la Viquipèdia i un altre curs centrat a la web social, és a dir a aquelles noves webs dites col·laboratives com AirBnB o bé Blablacar.

A la web de l'agenda de la biblioteca també hi trobareu altres cursos del vostre interès.

Inscripcions

Per apuntar-vos-hi és molt senzill. Per dur a terme les inscripcions cal escollir el curs i per Internet, telèfon o presencialment us podeu inscriure als cursos desitjats.

A més a més podeu acostar-vos igualment a l'Aula d'Informàtica de la Biblioteca Pública Carles Rahola per exposar dubtes o fer consultes que tingueu relacionades amb aquest àmbit. Recordeu que són gratuïts i a càrrec de Pau Llauger.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada