dimarts, 25 d’abril de 2017

Cursos d'informàtica gratuïts Maig 2017 Biblioteca Carles Rahola de Girona

Durant el mes de maig la Biblioteca Carles Rahola de Girona ofereix diferents cursos d'informàtica , per mòbils i tauletes, gratuïts per adults i joves. A més a més també s'ofereix el servei de resolució de dubtes i consultes informàtiques o relacionades amb les noves tecnologies. 


Trobareu 38 cursos dividits en 3 nivells, cursos bàsics, cursos nivell mig i cursos avançats, segons el coneixement de l'usuari.


Nous cursos

Aquest mes de maig s'hi troben diverses novetats. En primer lloc s'aposta per consolidar coneixements, ampliant els cursos denominats "avançats" pensat per aquells usuaris que vulguin aprofundir en un aspecte concret.

Als cursos avançats de Youtube, Instagram si afegeix el de Excel avançat. En aquest cas s'utilitzarà la versió Excel 2010.


A la programació mensual també apareix el curs de Google+ per aproximar-nos-hi i configurar el perfil i la privacitat. 


A més a més no ens oblidem dels cursos juvenils per gent de 16 a 25 anys, curs emmarcat a l'#espaijove que celebren activitats per aquesta franja d'edat cada divendres a partir les 18h a la mateixa biblioteca. El divendres 19 de maig t'explicarem com Internet pot ajudar-te a trobar feina aquest estiu. 


Finalment us podeu apuntar a una sèrie de cursos clàssics com el del Núvol, el de Privacitat i Facebook o bé el curs d'Spotify, per escoltar música de forma gratuïta per Internet, o bé el de l'eBiblio, un servei de préstec gratuït de llibres electrònics.


Els cursos gratuïts es realitzen a l'aula d'informàtica de la Biblioteca Carles Rahola i són a càrrec de Pau Llauger.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada